Inte så lite synd om mig

och det är i såna här lägen jag saknar ngn som kan förse mig med juice, klappa mig på axeln och säga att det blir nog bra snart, som diskar åt mig.. Istället får jag göra allt detta. Nerknarkad med alvedon för att inte duka under av febern. Nåja.. Bara bit ihop, ta itu med skiten och hoppas denna förbaskade infektion försvinner raskt.
Till dess skakar jag rumpan till The Creeps – Now Dig This!

aschtung X-mas

I grund och botten tror jag att de människor som gnäller är djupt olyckliga och borde anamma mer livsglädje i sitt liv. Men jag är iofs sån att jag går bananas. Jag och kidsen förvandlar vårt hem till bland det kitchigaste som finns. Det är tomtar överallt, glitter i drivor, en julgran i varje rum... Och jul spotify-listan går på repeat.
Hur man inte kan gilla jul övergår mitt förstånd????
Det är choklad, ljus, kärlek..
Mer jul!

Kaneldoften hänger i luften

Jag kunde inte hålla mig.. idag tjuvstartar jag december. Vi har gjort deg, bakat pepparkakor och misslyckat med första batchen knäck. I fönstren står hyacinter och jag känner hur julvärmen slår emot mig. Imorgon efter julskyltning får jag ju ta fram mina julkartonger och börja pynta.
Freakin love jul.


Och NÄR jag gifter mig

så är det denna jag dansar ner för kyrkgången i: The Maytals – Just Tell Me
Gäller att inte tänka OM utan NÄR.

Om mitt liv vore en sång just nu

så går den i moll, fast allt är bra. Lite som The Plan – Let´s Leave

En känsla av orkeslöshet som, likt förbaskat som olja inte blandar sig med vatten, beror på detta mörker och den förbannade skånska regnperioden som de kallar höst vinter. Jag kallar det hemskt.

För övrigt fortfarande, år efter hypen, en av de vackraste låtar jag vet. Herr Jensen river öppna hål i min själ.
Hur var det nu igen.. Jag behöver en kram var det ja...


M U S E

Jag skulle kunna skriva essäer. Men det räcker så här: MUSE.
Punkt.
Det är inte ett råd, det är en uppmaning.

Snälla stöt inte på mig... just nu faller jag lätt

Lång time no see..
Inget nytt, inga nobelpris, inga ändrade familjeförhållanden eller dramatiska kriser. Kände inte för blogga ett tag helt enkelt, och då jag inte har en manisk fanskara så väljer jag att skriva när jag känner för det.
Hur jag mår? Tack för att du frågar. Jag är kärlekskrank och på väldigt bra humör. Jag visslar till sentimentala kärlekssånger som ockuperar min Spotify lista. Jag ler och tycker världen är vacker.
Men jag saknar fortfarande den varma famnen. Jag saknar ett vinglas mittemot mitt en fredagkväll. Jag saknar den självklara Nummer Ett samtalet.
Så snälla män, stöt inte på mig nu.. Jag faller lätt. Jag faller troligtvis hårt. Sån är jag. Jag älskar lätt.

RSS 2.0