Tofu är ett mysterium
Hur kan tofu vara så gott en dag (i misosoppa)
för att nästa dag vara förvandlat till ngt direkt vidrikt (i en wok)
Det vegetariska livet fortgår och det går framåt. Har lagat mkt gott, men fortsätter att då och då gå på nitar som är otroligt äckliga. Som dagens wok. Däremot är ju qorn löjligt enkelt och skitgott i alla former. Saknar fortfarande inte kött, förutom skinka som pålägg på frukostmackan. Men men... groddodling pågår så snart är nog mackorna mumsigare igen
för att nästa dag vara förvandlat till ngt direkt vidrikt (i en wok)
Det vegetariska livet fortgår och det går framåt. Har lagat mkt gott, men fortsätter att då och då gå på nitar som är otroligt äckliga. Som dagens wok. Däremot är ju qorn löjligt enkelt och skitgott i alla former. Saknar fortfarande inte kött, förutom skinka som pålägg på frukostmackan. Men men... groddodling pågår så snart är nog mackorna mumsigare igen
Kommentarer
Postat av: Lisbeth
Hej fick tofu på en suhi resturang en gång och det var riktigt gott, prova det inte alls så dumt.
// Lisbeth
Postat av: Åsa (ägaren av bloggen)
Som sagt: Är det gott är det skitgott! Älskar misosoppa med tofu i men... I andra konstellationer kan det vara groteskt
Trackback