Sista semesterdagen

och en underbar semester har det varit. Påminn mig när jag gnäller att jag har liten umgängeskrets att detta är fullkomliga fånerier. Jag har fikat mig igenom hela semestern, säkerligen lagt på mig fikakilon men who gives a F**K när man har trevligt. Idag cyklade dessutom storkillen för första gången helt själv vid start utan stödhjul. Stolt kille.

Katterna har funnit varandra. Tarzan (T) tror att han är kattunge och är fånigast i byn när han hoppar ikring med sin gigantiska kropp och försöker få med TessanTissan (TT). TT är rumsren, bedårande och fräser inte längre åt allt mänskligt. Tvärtom hoppar hon gärna upp och tar en tupplur på oss. Om vi låter bli att klappa henne. För då flyr hon.


Kommentarer
Postat av: Filifjonkan

Godkväller Oj så söta de är dina lakristroll då,,lustigt med katter de spiller ofta ur matskålen när de äter ser det hos dig med Titti och Pysen är likadana. Hm,,några fikakilon springer du av dig rätt fort skall du se å jobbet! Ha det så bra i helgen

2008-08-08 @ 19:38:58
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/
Postat av: Teresa

Ås, en fikasommar, härligt!! Dom är ju för söta dina T:n :) Säg till om du kommer uppåt i jobbet något i höst, här finns det alltid plats för en till och tid för lite mer fika!

2008-08-09 @ 06:58:56
URL: http://www.malika.se
Postat av: Emma

Skönt att du är nöjd med din semester och att katterna numera är polare!!KRAM

2008-08-09 @ 19:50:30
URL: http://ronjanikki.bilddagboken.se
Postat av: Vic

Vilka fina katter ^^

2008-08-11 @ 19:44:19
URL: http://azpii.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0